Så lyckas man med din rökavvänjning

Då du väl har beslutat sig för att det är slut med rökeriet så gäller det att finna en bra metod för rökavvänjning som passar dig. Just nu finns det många sluta röka råd därute. Här listar vi ett litet antal grejer du kan tänka på för att få det att kännas lättare.

förångare

Fast innan man anmäler dig till en rökavvänjningskurs eller startar införskaffa olika produkter så är det viktigt att man är frank med dig själv. Var ärlig har man bestämt dig? Men det är bara om ni är motiverad som man kommer att klara av detta, annars är det ingen mening.

Ni kan göra din rökavvänjning med nikotinfria e-cigg.

Flera finner el-cigaretten vara till undsättning. Med en e-cigg kan du röka utan att röka tobak. Det är svårt att få tag i dom med nikotin i Sverige, komplettera därför med sprej eller tuggummi. Med en sån kombination har vi kvar nikotinet som saknar att faktiskt ha det.

Det som är så kul med e-cigg är att de kommer i ett flertal olika aromer samt att de kan användas exakt överallt. Man skadar ingen annan då du vejpar e-cigarretter så du kan blossa i bilen, på kontoret, i hissen samt var du än känner för det!

Sök efter läkemedel mot abstinens

Nu så existerar det lite olika rökavvänjning läkemedel som man kan använda sig av för att klara av abstinensen. Vilken version som passar er beror på. Fråga er doktor om råd. Om du har dålig motivation under tiden kan en coach bistå dig.

För den som vill sluta tobaksröka existerar hypnos

Rökavvänjning hypnos är möjligtvis inte en så utbredd metod men något man kan ha i åtanke om man inte vill konsumera medicin. Hypnos kan få dig att sluta med skadliga cigaretter. Det finns många olika metoder att välja bland.

Använd dock enkom professionella hypnotisörer. Med en skojare kastar du enbart slantarna i sjön.

I diskussionsforum existerar det otaliga sluta röka råd

Många sluta röka förslag är helt kostnadsfria. Du kan fråga andra om hur de gjorde med sin rökavvänjning. Det går bra att fråga andra om deras erfarenheter av el-cigaretter oxå.