Nyttan med en nikotinfri elektronisk cigg

Det är som ett alternativ till rökning som elciggen oftast kommer på tal. Då du ej kan få i sig nikotin, vad är då så bra med en elektronisk cigg egentligen?

mech

Det blir mer och mer populärt att bruka e-cigg och det vet människor ofta om. Ungdomar testar oftare en elektrisk cigg än de vanliga tobakscigaretterna. Eftersomn e-cigaretterna, de som saluförs i Sverige, är nikotinfria så utvecklar de icke nåt beroende. Detta har många positiva verkningar.

Enär elcigg icke är vanebildande så röker man bara då vi själv önskar

Det upplevs inte riktigt sant att säga att man endast röker om du vill alternativt partyröker då det gäller tobakscigaretter cigg. Du bestämmer ju knappast själv då du måste blossa då det innefattar tobaksprodukter då man är beroende av detta. Fast vill vi avgöra personligen när det är dax kan man köra med e-cigg då de icke innehåller nikotin och ej är vanebildande.

Blossande bör ju vara rogivande samt innefatta bra dofter samt smak. Med e-cigarretter så smakar det mumsigt ifrån det fösta blosset och ingen kommer att klanka på osmaklig cigarettrök för den finns inte. Man kan må gott av aromer så såsom en uppfriskande mynta, vanilj alternativt jordgubbe.

Ingen kommer till skada och ett nöje lägre pris

Ett startkit för el cigarett räcker åt mycket. Det är mycket mer prisvärt att blossa på sin ögonsten bland eciggen då en elektrisk cigarett räcker i många dagar, det är en fin fördel. Vi behöver ej heller anstränga sig iväg till någon eciggbutik då du inte har något beroende. Bra priser existerar ju på nätet så det är bara att köpa så om du hellre vill det.

Man kan snabbt förändra aromen på sin e–juice och en utmärkt el-cigg fungerar lång tid. Då du önskar byta ut arom måste du inte byta maskin som sjävklart är både lönsamt och praktiskt. Rökningen av e-ciggen är nikotinfri och därför är den laglig för alla, det existerar alltså ingen åldersgräns.

Även då vissa påstår detta så existerar just ingenting som visar någon fara med att blossa e-cigarett. Eftersom dom som tänkt välja en elektronisk cigg som är bättre för de flesta så kommer såna påståenden ofta från dom som gynnas p att hålla kvar människor i rökning.

Det som existerar i e-cigg gäller det att se själv. Om man inte någonsin börjar blossa på grund av ecigg så är detta mycket positivt och nåt som kommer att gynna hela samhället med minskade hälsoproblem och en trevligare miljö på allmänna platser.