Handla electrocigarette som ersättning för vanliga cigaretter

Många grunnar över om man kan byta ut ut vanliga cigg mot e-cigg. Många experter menar att electrocigarette inte assisterar vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Fast faktum är att e–cigaretter inte är skadliga i jämförelse med traditionella cigg.

En e-cigg kommer därutöver med flera skilda smaker i så kallade e-liquid, dom är ett bra val om du vill lägga av röka. Det här kan till och med bättra på din livskvalitet.

Hur länge räcker en elcigg efter första användningen?

Batteriet är det som kommer att påverka hur länge man kan använda sig av samma elcigg. Det är icke ovanligt att man kan få ut omkring 1000 bloss med ett batteri fast liksom med alla andra elektroniska produkter då tvingas man använda på rätt vis och ta hand om batteriet.

köpa

Kvalité och utseende styr oftast priset på en el-cigarett. Då man köper e-cigaretter på internet möts man utav många erbjudanden, men tänk på batteriets kvalitet. Mestadels lönar det sig att betala mer för kvalitet.

Det finns självklart också elcigg som är avsedda för att fungera en mindre period. sluta att bolma med el cigarett Om du aldrig har provat en e-cigg förut kan det vara positivt att experimentera för att förstå vad det hela handlar om.

Alla kan blossa e-cigg

El-cigaretterna gör att man kan fortsätta att vara rökare, utan att vara rökare. Electrocigarette har inget nikotin, följaktligen blir du icke beroende. Det är med andra ord obehindrat fram att feströka utan bekymmer.

Med en e-cigarett kan man blossa utan att störa andra. E-juicerna gör att du kan uppleva många olika smaker. Det kan jämföras en del med vattenpipor som kan fyllas med vanilj eller jordgubbsdoft. E-ciggen är utan de farliga tobaksingredienserna.

Handla e-juice samt e-cigaretter på internet

Ett hett förslag är att handla e-cigg och e-juice i svenska butiker online. Allt fler butiker får ett bredare utbud så att du kan hitta nya smaker. Rökningen har blivit uppdaterad. Ta dej lite tid till att hitta de aromer som existerar samt lite olika typer av e-cigg som du lätt kan komma igång med.

Då du väl köpt din e-cigg, se till att du fattar dej på den. Så får den ett längre liv och du kan få ut avsevärt mer utav en patron med ejuice.